Wie is Tine?

Wie is Tine?

Helloooo, ik ben Tine. De helft van de eigenaars van Blad Steen Schaar. En ook fulltime eigenaar van Conny. Als er iets is wat ik niet graag doe, dan is het praten over mijzelf. Maar ik moest. Van Freya. Voor de webshop. Dusja.

conny in haar nieuw appartement


Ik ben net 30 geworden en woon nu al een paar jaar in Antwerpen. Sinds kort zelfs in mijn eigen appartement! Door de jaren heen heb ik best wat planten verzameld, die ik dus onlangs in mijn appartement moest zien te proppen. Maar met een beetje creativiteit, lukte dat allemaal wel.

planten op mijn kast


Gelukkig ben ik daar veel mee bezig, met dat creatief zijn. Zelfs in mijn job. Want naast eigenaar van Conny, ben ik ook fulltime Social Creative in een reclamebureau. AHA, vandaar dat uitgekiend social media plan en al die video's en foto's!? KLOPT. Voor mij begon Blad Steen Schaar als een reden om mijn camera weer wat vaker vast te nemen. In volle corona periode, toen iedereen zich steendood verveelde, startten Freya en ik een instagram account op voor onze planten. En toen die pandemie maar bleef hangen, hebben we er ineens een webshop van gemaakt.

Dus wat is nu juist mijn rol? Ik plan al onze social posts. Ik maak het merendeel van de foto's en reels. En ik monteer onze YouTube video's. En soms schrijf ik eens een blog. Ook alles qua grafische vormgeving passeert bij mij. Zoals het ontwerp van onze verpakkingen. En eigenlijk onze hele huisstijl. 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.