Voor elke maat, het gepaste zaad!

Voor elke maat, het gepaste zaad!

We kennen het allemaal: cadeaustress. Voor kerst, valentijn, verjaardagen, … er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. En omdat wij wel pro bomen zijn, helpen wij je graag een handje met een cadeau gids. Want wij hebben maar één levensdoel: voor elke maat, het gepaste zaad! 

Uitdeelcadeautjes
Als verjaardagscadeautje in de klas, een uitwuif cadeautje voor de kinderopvang of als bedanking na je trouwfeest. Zaadjes zoals het Kruidje-roer-me-niet of de siernetel groeien snel en makkelijk en dus ideaal voor groot & klein. Ook zonder groene vingers!

Ga voor zaadjes zonder potje of potgrond voor een klein cadeautje aan een klein prijsje!

Wil jij mijn meter/peter zijn?
Het is eindelijk zo ver: er komt een kleine spruit aan. Je weet wie je wil vragen als meter/peter, nu nog een originele manier verzinnen. Samen groeien, dat is wat je als meter/peter doet dus je kan dat ook letterlijk nemen door de grote vraag te stellen met een Groener Groeipakket

flessenpotje

Doopsuiker is niet goed voor de lijn
We blijven in het thema van nieuw leven. Doopsuiker, da’s super lekker, maar minder goed voor de lijn. Zaadjes zijn dan weer geen probleem en zijn ook nog eens goed voor het milieu! 

Onze geschenkverpakkingen met zaadjes en potgrond kunnen we ook personaliseren met een eigen artwork of zelfs de naam van het nieuwste family member. Maar ook als je zelf al een verpakking hebt zijn zaadjes alleen ook een kei toffe aanvulling.

geschenkverpakkingen als geboortegift

Goodies
We springen naar de bedrijfs- of evenementenwereld waar goodiebags bijna dagelijkse kost zijn. Ondertussen heeft iedereen al ergens een kast vol balpennen en powerbanks maar met zaadjes spring je er ook écht uit. Het is niet alleen origineel maar het is ook duurzaam door onze weldoordachte keuzes van verpakkingsmateriaal. 

Relatiegeschenken
Als bedrijf wil je trouwe klanten, vaste leveranciers en werknemers af en toe bedanken voor alles wat ze doen. Om te vieren dat Eva van Sales die grote klant heeft kunnen binnenhalen of dat Dirk weer een grote bestelling geplaatst heeft zijn onze Deluxe pakketten een symbolische bedanking: want dankzij hun efforts helpen ze steeds weer om het bedrijf te doen groeien! 

Dag van de…
Vrijwilligers, directeurs, verpleging, mantelzorger, management assistant, … ze hebben allemaal een eigen dag. Terecht ook, velen van hen verdienen eigenlijk zelfs een hele maand. En met een zaadjes abonnement bijvoorbeeld worden ze zelfs 4 maanden in de plantjes gezet! 

freya & tine maken bestellingen

Samengevat: voor elke gelegenheid zijn zaadjes een goed idee. Origineel, goed voor het milieu en er zijn oplossingen voor elk budget. Stuur ons gerust een mailtje voor meer info!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.