Maak kennis met Freya!

Maak kennis met Freya!

Hey daar, ik ben Freya. Vanaf vandaag - jazeker, op Internationale Vrouwendag - officieel lid van de dirty-thirty club. Ik woon in Sint-Amands met mijn plantenverzameling, 2 katten, hond, schildpad en Koen. Die laatste, dat is mijn lief. Al meer dan 10 jaar. En ondanks de vele, vele (niet-subtiele) hints wacht ik nog altijd op een aanzoek.

Freya en Koen bij de Mont St Michel

   

Naast Blad Steen Schaar werk ik fulltime als Incentive- en Eventmanager waar ik ook regelmatig groepen begeleid in binnen- en buitenland. 

Planten maken al heel lang deel uit van mijn leven. Bij mijn ouders en grootouders stonden altijd heel wat planten in huis, en dat is bij mij thuis niet anders. Tijdens de lockdown heeft het begrip ‘heel wat’ wel een heel andere betekenis gekregen. 

Waarom Blad Steen Schaar? 

De voorbije twee jaar waren voor de event- en reissector een grote ramp. In het begin van de lockdown zijn Tine en ik - om ons bezig te houden - gestart met een Instagram pagina voor onze plantenverzameling. We begonnen te stekken, en later ook met zaaien. 

Waarom Flessen potjes?

Tijdens diezelfde periode heb ik een flessensnijder gekocht, zonder plan en zonder een link naar onze plantjes. Maar toen we dan uiteindelijk beslisten om een webshop te starten, wou ik wel meer dan alleen maar zaad verkopen. Tijdens een apero'ke met een wijntje, vielen de puzzelstukjes in elkaar: we willen duurzaam ondernemen combineren met handwerk in een uniek concept.

En toen?

Eigenlijk is het allemaal vrij snel gegaan. Tine en ik zijn op een avond in oktober gaan wandelen in Antwerpen en 3 rondjes later hadden we de knoop doorgehakt: we gaan een webshop starten. Twee maanden later gingen we live en hadden we al 50 bestellingen in de eerste maand! 

Ondertussen zijn we een jaar verder en we zijn super trots op waar we nu staan met Blad Steen Schaar. En nu ook de storm rond de pandemie stilaan gaat liggen, kan ik ook weer dromen van toffe events en mooie incentive reizen! :-)

Enfin, genoeg over mij, tijd voor een wijntje. Schol hè!

Trouwens, vandaag en morgen geef ik voor mijn verjaardag een kortingske van 30% op de groener groeipakketten. Dus treat yourself, want het is niet alleen mijn verjaardag maar ook Internationale vrouwendag!

Hop naar de webshop

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.