Kado tips voor onder de kerstboom!

Kado tips voor onder de kerstboom!

OMG het is ineens al december! We zijn allemaal fan van de feestdagen, maar wat moet je nu weeral kopen voor die ene tante, collega of Secret Santa? We got your back: Kamerplant zaden zijn origineel én duurzaam en dus perfect voor de feestdagen! 

Voor je kamerplant zaden kado geeft zijn er 3 vragen die je je moet stellen, maar we zetten al onze tips ook hier nog even op een rijtje! 

> Meer dan één verrassing

Wil je de ontvanger meer dan één keer verrassen? Dan is het zaadjes abonnement een geweldige keuze. Kies voor een abonnement mét upcycled potje of zonder, en verras de gelukkige daarna nog 3 maanden lang met nieuwe zaadjes in de brievenbus!

> SOS Plantcare

Voor die ene vriendin die al haar plantjes laat doodgaan en dan weer nieuwe stekjes aan jou komt vragen raden we onze Online Plant Expert Opleiding aan. In 5 live, online lessen leren we alles over het verzorgen én het in leven houden van planten. Inschrijven kan binnenkort, zet je dus zeker op de wachtlijst en verzeker zo een plekje mét korting!

> All-in

Je Secret Santa wou meer groen voor zijn bureau? Ga dan voor een Groener Groeipakket of Groener Groeipakket Deluxe. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om te beginnen zaaien: een upcycled potje (gemaakt van wijn- of Duvel flessen trouwens), potgrond en zaden. 

Jouw lootje een ongeduldige plant plant parent? Kies dan voor een Groener Groeipakket met Kruidje-roer-me-niet zaadjes. Weet je niet goed welke zaadjes je moet kiezen? Dan is het Deluxe pakket met 10 verschillende soorten zaden een verstandige keuze!

> Voor de ongeduldige beginners

Zoek je een kado voor een ongeduldige vriend of een beginnende plant parent, dan kies je best voor een Easy Grower set. In die set vind je zaadjes van onze drie makkelijkste soorten. De siernetel en het kruidje-roer-me-niet groeien niet alleen super makkelijk, ze groeien daarnaast ook heel snel. Succes gegarandeerd! 

> Kleinigheidje of extraatje

Al een uitgebreid cadeau maar zoek je toch nog iets om het af te maken? Ga dan gewoon voor onze zaadjes apart of voor één van onze postkaarten

> Als je nogal aan de late kant bent

Vergeten een kado te kopen? No worries want onze kadobonnen komen digitaal én meteen na aankoop in je inbox terecht. Dat bespaart je dus een hoop keuzestress én zo heb je snel toch nog hét perfecte kado gevonden! 

Zoek je nog tips om de juiste zaadsoort te kiezen? Kijk dan zeker eens in onze zaadjes gids of vraag ons om raad via Instagram of Facebook!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.