postkaartje van Blad Steen Schaar met kamerplant zaden erop

10 Valentijnskado’s voor de #plantparent in je leven

't Is weer van da. Nieuwjaar is nog maar net voorbij en plots is februari daar. En dan moet je plots op zoek naar het meest originele valentijnskado. Wantja: je gaat niet weer wegkomen met een boeket rozen of een ontbijt. Dit jaar liggen de verwachtingen hoog. GEEN PANIEK. We've got you. 

Gelukkig hebben wij standaard een uitgebreide wishlist klaar staan met dé ideale plant gifts die we maar al te graag met jullie delen.

1. Groener Groeipakket
Dé nummer 1 van deze lijst? Een Groener Groeipakket in een valentijns jasje: met zaden van een hartjesvaren of Elaphoglossum cardiophyllum. We hebben maar een beperkte voorraad, dus snel zijn is de boodschap! Ga je voor het Groener Groeipakket met Strelitzia zaden? Dan mag je er voor de gelegenheid ook nog één van onze mooie kaartjes bij kiezen met onze kortingscode VALENTIJNTZALWELZIJN (geldig tot en met zondag 8 februari 2021)

Groener Groeipakket, Blad Steen Schaar - € 19,95

2. Tettenpotjes
Want: Tetten! Dorien maakt deze unieke potjes met de hand. Perfectly imperfect en stuk voor stuk echte pareltjes. Wit of bruin, mandarijntjes of meloenen, stevig of al wat hangend: maakt niet uit, be proud of your titties ladies! 

Tettenpotje, Jawadde Keramiek - Prijs op aanvraag

3. Verbloemde Valentijn
Voor de romantische zielen: verbloemde valentijn! Roomie Chelsea maakt droogbloem pakketten en steekt er nog luxe chocoladebonbons bij van het Antwerpse Maison Macolat. Wil je er nog een persoonlijke boodschap bij? Dat kan! En wel op plantbaar papier in luxe envelop met lakzegel! 

Verbloemde valentijn, Verbloemde Post - € 40,00

4. Ketting voor klimplanten 
Een hoogtepunt bereiken? Dit kado kan je dan zeker helpen! Kan gebruikt worden in de slaapkamer maar ook in de living, keuken of badkamer, als er maar planten in de buurt zijn. De ketting is verkrijgbaar in het goud of zwart en past dus in elk interieur! Wedden dat dit een hoogvlieger is?

Messing ketting klimondersteuning voor planten, Botanopia - € 19,80

5. Beestige accessoires
Ga je voor een wilde valentijn? Dan zijn deze beestige accessoires wat je nodig hebt! Een kameleon voor die Alocasia Zebrina, een luiaard voor je epipremnum of toch liever een koala in die mooie ficus? Deze beestige (maar toch ook wel schattige) diertjes geven je Urban Jungle net dat tikkeltje meer!

Plant animal, PIET Moodshop - € 7,50

6. PLANTEN
Wat is er beter dan een nieuwe plant? 10 nieuwe planten natuurlijk! En we houden de spanning erin, want de exacte inhoud is een verrassing! Een ding is zeker, deze mengeling van mini’s, iets grotere mini’s en helemaal niet zo mini’s is een schot in de roos! 

Coro-NO Box, PUP - € 29,90

7. Wall hanger 
Geen plaats meer om nieuwe planten te zetten? Tijd om eens een bezoekje te brengen aan de schoonste winkel van ’t stad! Deze toffe muurhangers zijn ideaal om je luchtplanten te showen. Nog geen luchtplantjes? Met onze zaadjes heb je binnen een jaar of 10 écht iets om mee te stoefen! 

Wooden wall hanger small, The Plant Corner - € 12,00
Tillandsia zaden, Blad Steen Schaar - € 3,95

8. Illustratie
Een uniek en op maat gemaakt kado? Daar weet Renee wel raad mee! Met wat foto’s en een woordje uitleg kan zij meteen aan de slag. Ze maakt de mooiste gepersonaliseerde illustraties van jou en je geliefde (planten).

Illustratie, Blond & Groen - Prijs op aanvraag

9. Bloempot
Handgemaakt in België, sociaal verantwoord én per verkocht product wordt er een boom geplant: redenen genoeg om eens een kijkje te nemen bij House Raccoon. Wij zijn alvast fan van deze Palua Planter! De kleine potjes zijn ook ideaal om je eerste zelf gekweekte plantje in te laten shinen!

Palua Planter ∅ 5,5cm, House Raccoon - € 19,90

10. Potgrond
Wanna get dirty? Succes verzekert met SoilMates. Met GreenFibre als een innovatief onderdeel, zorgt deze potgrond ervoor dat je urban jungle in topconditie blijft. De potgrond is ook 100% vegan waardoor je ook komaf maakt met rouwvliegjes. Oh enneh: ideale vochtigheidsgraad gegarandeerd!

Soulmates 15L, Studio Earth Antwerp - € 27,50
Wanna get dirty postkaart, Blad Steen Schaar - € 1,95

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.